Evenimente in
mijlocul naturii

Scrie povestea evenimentului tău în inima naturii!
Transformă-ți evenimentele din viața ta precum nuntă cumetrie, botez,
bal de absolvire
etc. în momente magice, trăite în mijlocul naturii. 

Telefon de contact:

+373 798 85 555

Solicită oferta:

rezervari@forestclub.md

FOREST CLUB
Resort for Corporate & Private Events

Fiecare eveniment este o adevărată poveste, iar noi îți oferim spațiul ideal, un tărâm de poveste amplasat în sânul naturii, și tot ajutorul pe potrivă, pentru a crea cel mai special scenariu.  

Pentru că știm că fiecare eveniment este absolut unic, la fel este și oferta noastră. Te invităm să celebrezi orice eveniment de tip privat, într-o atmosferă unică, alegînd stilul și conceptul evenimentului alături de echipa și partenerii FOREST CLUB.

Sălile noastre au o capacitate de până la 160 de persoane, în perioada caldă a anului putem găzdui pină la 600 de persoane.

Nu rata data ta specială. Alege tipul de petrecere și solicită oferta în prealabil!
Pentru a primi prețul individual, contactează-ne cât mai curând!

FOREST CLUB
Organizare de Evenimente la Natura în Moldova

Rezervă restaurantul sau întreaga pensiune doar pentru evenimentul tău privat: nuntă, cumetrie, zi de naștere
sau orice
eveniment corporativ: conferințe, petreceri, team building.

Evenimente corporative

Fie că dai o petrecere de revelion sau pui la cale orice alt eveniment corporativ la natură, datorită locației FOREST CLUB, garantăm că evenimentul va rămâne în sufletele angajaților mult timp.

Team Building

Perfect pentru a potoli setea de aventură, a descoperi colegii dintr-un alt unghi și a testa spiritul de echipă în sânul naturii, departe de birou. Dacă e team building, atunci e FOREST CLUB!

Training intern

Ieși din tipare și adu o doză de inspirație, adrenalină și creativitate în echipa ta. Fii un altfel de manger și uimește-ți anagajații, înlocuind sala de conferință cu decorul natural.

Conferințe

Lansarea de produs, prezentarea serviciului sau orice altă conferință până la 160 de persoane, poate fi organizată în una din sălile FOREST CLUB. 

Nuntă

Natura este simbolul începutului și sfârșitului, iar pentru a celebra iubirea eternă nici un alt decor nu se potrivește mai bine. Orice îți dorești pentru evenimentul tău, devine realitate alături de noi. 

Cumetrie

Celebrează viața și sfântul botez alături de familie și cei apropiați. FOREST CLUB te întâmpină cu decor natural, bisericuța de pe teritoriu și aromă de pădure. Copilăria ta ce aromă are?

Zi de naștere

Unde e distracția mai mare dacă nu la piscină? Ia prietenii, costumul de baie și hai la un grătar la terasele în aer liber de la FOREST CLUB.

Petrecere privată

Bal de absolvire, petrecerea burlăcițelor, reuniuni de clasă sau orice alt tip de petrecere- te așteptăm să le celebrezi la natură, departe de ochii lumii.

Telefon de contact:

+373 798 85 555

Contactează-ne acum și primește
oferta personală!

Sărbătorește-ți nunta la FOREST CLUB

Fără îndoială, îți dorești ca în cea mai importantă zi din viața ta, absolut orice detaliu să fie pus la punct. Pentru a te lipsi de orice grijă și a-ți transforma evenimentul într-o poveste de neuitat, alege pensiunea FOREST CLUB.

Decorate în dependență de conceptul evenimentului, sălile agropensiunii Forest Club se transformă în cadre rupte din basm, ce își așteaptă eroii și oastea pentru a ciocni pocalele cu vin. Poți găzdui până la 600 de invitați la nunta ta de vis, în sânul naturii.

Orice îți doreşti pentru evenimentul tău, devine realitate alături de noi. Dacă vrei să te bucuri la maxim de intimitate, poți rezerva nu doar sala de evenimente, ci  întreaga pensiune.

Contactează-ne acum! Lasă-ne un mesaj și verifică dacă data pentru evenimentul tău este disponibilă.

Botez și Cumetrie la FOREST CLUB

Petrecerea de după sfântul botez, cumetria, este prima și cea mai importantă petrecere din viaţa micuţului tău.

Din acest motiv, locația este elementul-cheie, mai ales că pe teritoriul FOREST CLUB găsești o bisericuță pentru orice eveniment religios. c
Odată ce a trecut prin sfânta taină a botezului, urmează prima și cea mai importantă petrecere dată în cinstea micuțului. Cu această ocazie, locația aleasă trebuie să fie una cu adevărat specială, primitoare, încât și natura să devină parte din sacralitatea evenimentului și să poți găzdui oricât de mulți invitați vrei.

Zile de naștere sau petreceri private 

Planifici o petrecere-surpriză sau dai chiar tu petrecerea de burlăcițe și îți dorești o locație deosebită? Pentru orice tip de petrecere privată, rezervă una din sălile noastre sau întreaga pensiune FOREST CLUB. Dacă ești încă în căutarea unui local de vis, în care petrecerea e la ea acasă, atunci ar trebui să știi că te asteptam pentru evenimente cum ar fi: zi de naștere, petrecerea burlăcițelor, bal de absolvire etc.

FOREST CLUB – Resort for Corporate & Private Events

Odată ajuns în locația noastră, nici un invitat nu rezistă să-și exprime admirația față de priveliștea care-ți taie respirația. Ne găsești la doar 40 km distanță de Chișinău.

L
Închirierea parțială
L
Închirierea întregului complex
L
Servicii adiționale la comandă
L
Partenerii noștri sau externi

Descoperă Galeria — FOREST CLUB 

Când fotografia vorbește…

Aprecierea clienților noștri
este cartea noastră de vizită!

Живу в Москве а ездил туда в отпуск. Быаал там лет 6 назад, за это время там все изменилось, теперь там 4 бассейна, есть место где и выпить и поесть (кстати очень вкусно там готовят) Курить можно только в определённом месте и оно там есть. Место видно из далека. Одним словом очень крутое место. Будете там заезжайте и отдыхайте!

 

Ghost:D

Perfect place! I love it very much. If you will stay till 8 P.M. you can meet a rabbit on you way to the home near by the forest. Nice prices! The water is clear. I recommend this place for family’s with the children.

 

John Peterson

pentru că Părerea și emoțiile tale contează!