Despre noi 
în mijlocul naturii

Localizat la doar 40 km de Chișinău, într-o zonă liniștită și împădurită, cu o priveliște asupra lacului care îți taie respirația,
FOREST CLUB este locul în care poți transforma cel mai important eveniment din viață într-o amintire unică.

Telefon de contact:

+373 798 85 555

E-mail rezervări:

rezervari@forestclub.md

FOREST CLUB — Corporative și Evenimente în Moldova

Cum alegi sala de evenimente? Atragi atenție la locație, la capacitatea sălii, la abordarea individuală sau la diversitatea bucatelor din meniu.

Cum ar fi să găsești acel local care întrunește toate criteriile și îți garantează experiența de neînlocuit? Acea experiență pe care
o poți trăi doar la FOREST CLUB — Resort for Corporate & Private Events.

Indiferent de tipul de eveniment: nuntă, cumetrie, petrecere corporativă, team building sau alt eveniment, te așteptăm la
FOREST CLUB-spațiul în care natura transformă fiecare eveniment, în unul de poveste.

Vă garantăm clipe memorabile!

FOREST CLUB — Resort for Corporate
& Private Events

 

Localizat într-o oază de liniște și verdeață, cu o priveliște asupra lacului care îți taie respirația, FOREST CLUB
este locul în care vom transforma cel mai important eveniment din viaţă într-o
amintire frumoasă. Ajuns în locația noastră, nici un invitat nu rezistă să nu-și exprime admirația față de peisajul înverzit și aroma pădurii, motiv pentru care se  reîntorc mereu și continua să-l admire.

km distanță de Chișinău

FOREST CLUB — 
Resort for Corporate & Private Events

FOREST CLUB
Organizare de Evenimente la Natura în Moldova

Rezervă restaurantul sau întreaga pensiune doar pentru evenimentul tău privat: nuntă, cumetrie, zi de naștere
sau orice
eveniment corporativ: conferințe, petreceri, team building.

Evenimente corporative

Fie că dai o petrecere de revelion sau pui la cale orice alt eveniment corporativ la natură, datorită locației FOREST CLUB, garantăm că evenimentul va rămâne în sufletele angajaților mult timp.

Team Building

Perfect pentru a potoli setea de aventură, a descoperi colegii dintr-un alt unghi și a testa spiritul de echipă în sânul naturii, departe de birou. Dacă e team building, atunci e FOREST CLUB!

Training intern

Ieși din tipare și adu o doză de inspirație, adrenalină și creativitate în echipa ta. Fii un altfel de manger și uimește-ți anagajații, înlocuind sala de conferință cu decorul natural.

Conferințe

Lansarea de produs, prezentarea serviciului sau orice altă conferință până la 160 de persoane, poate fi organizată în una din sălile FOREST CLUB. 

Nuntă

Natura este simbolul începutului și sfârșitului, iar pentru a celebra iubirea eternă nici un alt decor nu se potrivește mai bine. Orice îți dorești pentru evenimentul tău, devine realitate alături de noi. 

Cumetrie

Celebrează viața și sfântul botez alături de familie și cei apropiați. FOREST CLUB te întâmpină cu decor natural, bisericuța de pe teritoriu și aromă de pădure. Copilăria ta ce aromă are?

Zi de naștere

Unde e distracția mai mare dacă nu la piscină? Ia prietenii, costumul de baie și hai la un grătar la terasele în aer liber de la FOREST CLUB.

Petrecere privată

Bal de absolvire, petrecerea burlăcițelor, reuniuni de clasă sau orice alt tip de petrecere- te așteptăm să le celebrezi la natură, departe de ochii lumii.

Telefon de contact:

+373 798 85 555

Contactează-ne acum și primește
oferta personală!

Aprecierea clienților noștri
este cartea noastră de vizită!

Живу в Москве а ездил туда в отпуск. Быаал там лет 6 назад, за это время там все изменилось, теперь там 4 бассейна, есть место где и выпить и поесть (кстати очень вкусно там готовят) Курить можно только в определённом месте и оно там есть. Место видно из далека. Одним словом очень крутое место. Будете там заезжайте и отдыхайте!

 

Ghost:D

Perfect place! I love it very much. If you will stay till 8 P.M. you can meet a rabbit on you way to the home near by the forest. Nice prices! The water is clear. I recommend this place for family’s with the children.

 

John Peterson

pentru că Părerea și emoțiile tale contează!