un loc UNIC de odihnă și recreere,
peisaje pitorești și aer curat,
datorită ariei de pădure ce îl înconjoară.

Odihna de vară la natură

În atenția CLIENȚILOR

Administrația Pensiunei Agroturistice ”Forest Club”,
În temeiul Hotărîrilor Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică cu privire la pandemia COVID-19, a stării de urgenţă în sănătate publică de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, ANUNȚĂ:
Se interzice introducerea și consumul pe teritoriul Pensiunei Agroturistice a produselor alimentare proprii, preparate în afară, dar și alte produse, inclusiv băuturile (și alcoolice)!

>>> Pe teritoriul Pensiunei Agroturistice ”Forest Club” activează bucătaria la grătar!!!

— !!! — Persoanele care nu se vor conforma NU vor fi admise pe Teritoriul Pensiunei Agroturistice ”Forest Club” — !!! —

>>> Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic.

Bun venit la Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB

Pensiunea agroturistică FOREST CLUB e o destinație a bunului gust, un loc dedicat relaxării și clipelor de răsfăț. Este o zonă de agrement în care veți putea profita din plin de zilele calde de vară, la piscină, cu aer curat și o mulțime de activități.

Concediile și vacanțele ar trebui savurate pe deplin atât de cei mici, cât și de cei mari. Motiv bun pentru a ne vizita și a vă bucura de aerul curat, priveliștea de vis și zona de răsfăț.

La dispoziția Dumneavoastră stau două piscine pentru copii de diferită vârstă și două piscine pentru adulți, căsuțe în chirie cu o cameră și două camere, terase rustice de vară cu capacitatea de maxim 120 de persoane, loc special amenajat pentru grill și lac pentru pescuit sportiv.

Vă atenționăm că, cărbunele, lichidul pentru aprinderea focului, acii pentru frigărui, vesela nu se prezintă. Toate acestea pot fi aduse de Dumneavoastră sau procurate de la barul pensiunei.

De asemenea, la noi aveți posibilitatea să rezervați restaurantul, întreaga pensiune doar pentru evenimentul Dumneavoastră sau să utilizați, de asemenea, și serviciile oricărei companii de catering.

La FOREST CLUB, descoperiți o părticică din Moldova tradiţională şi modernă în acelaşi timp. Un colţ de rai învăluit în linişte şi aer curat oferă relaxare maximă, în condiţii prielnice de cazare atât vara, cât şi iarna.

Această oază de liniște și relaxare vă va întâmpina întotdeauna cu respect, ospitalitate și căldură.

Vă așteptăm cu drag!

GOOGLE Reviews

Recenzii de la oaspeții noștri:

Уютно, чисто, есть где покушать, не выходя из клуба. Ветерок, бабочки, вид красивый и чистые бассейны. Ещё приятен контенгент людей)

Лилия Ананьина

Clean and spacious place, pleasant surroundings, tasty food if to order locally. Possibility to rent dedicated space, a lot of pools with different depth. A part of road is made out of chippings and maybe hard to get to.

Nastia Sersun<br />

Piscine pentru toate vârstele cu apă curată, locuri și șezlonguri suficiente, ai unde să te retragi la umbră, bar, cantină, gril, amplasare super în marginea pădurii, lac cu peștișori de aur 🙂
Cons: drumul de access – câțiva km buni de drum de piatră de calitate proastă cu mult praf și viteză de plasare foarte redusă (~ 30 min cu 30 km/h)

Ion Prida

Замечательно! Детские бассейны, еда, обслуживание – все на высшем уровне

Kolosoff Alex

Piscine pentru copii

Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB dispune la moment de două piscine pentru copii de diferită vârstă și două piscine pentru adulți.

Mărimea / Adâncimea piscinei:

1. | 4 x 4m / 0,40cm
2. | 20 x 10m / 0,40cm – 120cm

Piscine pentru adulți

Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB dispune la moment de două piscine pentru copii de diferită vârstă și două piscine pentru adulți.

Mărimea / Adâncimea piscinei:

1. | 20 x 10m / 160cm
2. | 20 x 10m / 120cm – 170cm

Terase 10 – 120 pers.

O petrecere cu mai mulți invitați poate fi organizată la terasele în aer liber, cu o capacitate de la 10 – 120 de locuri.

Terase disponibile contra plată:

8x / 10 Persoane
2x / 30 Persoane
2x / 70 Persoane
2x / 100 Persoane
1x / 120 Persoane

NUNTĂ, CUMETRIE, PETRECERE, CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Contactați-ne acum

Odihna și relaxarea  sunt singurele motive pentru care trebuie să alegeţi Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB!