NUNTĂ, CUmeTRIE, PETRECERE,
CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Organizare de Evenimente și Corporative la natură

În atenția CLIENȚILOR

Administrația Pensiunei Agroturistice ”Forest Club”,
În temeiul Hotărârilor Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică cu privire la pandemia COVID-19, a stării de urgenţă în sănătate publică de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, ANUNȚĂ:
Se interzice introducerea și consumul pe teritoriul Pensiunei Agroturistice a produselor alimentare proprii, preparate în afară , dar și alte produse, inclusiv băuturile (și alcoolice)!

>>> Pe teritoriul Pensiunei Agroturistice ”Forest Club” activează bucătaria la grătar!!!

— !!! — Persoanele care nu se vor conforma NU v-or fi admise pe Teritoriul Pensiunei Agroturistice ”Forest Club” — !!! —

>>> Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic.

Organizare de Evenimente și Corporative la natură

Pensiunea Agroturistică — FOREST CLUB este dedicată celor care își doresc „un altfel” de eveniment: special, original, într-o atmosferă deosebit de caldă și liniștită. O sărbătoare cu mai mulți invitați poate fi organizată la terasele în aer liber, cu o capacitate de 8 și 120 de locuri, dar și în restaurantul FOREST CLUB cu sală de 100 persoane și sală mare cu o capacitate de 160 de persoane.

Fie că vreți să organizați o petrecere privată, zi de naștere, nuntă sau  cumetrie în aer liber, la piscină, la FOREST CLUB veți avea parte de o experiență de neuitat.

La noi aveți posibilitatea să rezervați restaurantul, întreaga pensiune doar pentru evenimentul Dumneavoastră sau să utilizați, de asemenea, și serviciile oricărei companii de catering.

De, asemenea, Pensiunea Agroturistică  FOREST CLUB vă invită să sărbătoriți cea mai tare petrecere corporativă, împreună cu colectivul de angajați și partenerii de afaceri. O petrecere corporativă la natură va satisface pe deplin așteptările Dumneavoastră.

Înlocuim sala clasică de conferință și vă punem la dispoziție un spațiu interior si exterior cu o capacitate de mai bine de 160 de persoane. În natură, respirând aer curat vin cele mai bune idei.

De la conferințe și seminare, până la workshop-uri și lansări de produse, oferim o soluție unică de închiriere locație pentru conferințe și corporative. Savurați din plin activitățile distractive și constructive, dar și atmosfera caldă și prietenoasă a pensiunii FOREST CLUB.

Vizitați zona noastră de agrement pentru a descoperi o locație cu adevărat unică pentru evenimente corporative private, conferințe și seminare. 

De la bucatele și băuturile delicioase, până la activități de team building, piscină sau simple și minunate plimbări în sânul naturii.

Bucurați-vă de o experiență diferită alături de partenerii de afaceri sau alături de întreaga echipă a  companiei.

NUNTĂ, CUMeTRIE, PETRECERE,
CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Săli de nuntă, cumetrie sau o ceremonie memorabilă

GOOGLE Reviews

Recenzii de la oaspeții noștri:

Уютно, чисто, есть где покушать, не выходя из клуба. Ветерок, бабочки, вид красивый и чистые бассейны. Ещё приятен контенгент людей)

Лилия Ананьина

Clean and spacious place, pleasant surroundings, tasty food if to order locally. Possibility to rent dedicated space, a lot of pools with different depth. A part of road is made out of chippings and maybe hard to get to.

Nastia Sersun<br />

Piscine pentru toate vârstele cu apă curată, locuri și șezlonguri suficiente, ai unde să te retragi la umbră, bar, cantină, gril, amplasare super în marginea pădurii, lac cu peștișori de aur 🙂
Cons: drumul de access – câțiva km buni de drum de piatră de calitate proastă cu mult praf și viteză de plasare foarte redusă (~ 30 min cu 30 km/h)

Ion Prida

Замечательно! Детские бассейны, еда, обслуживание – все на высшем уровне

Kolosoff Alex

NUNTĂ, CUMeTRIE, PETRECERE, CORPORATIV, CONFERINȚĂ…

Contactați-ne acum

Odihna și relaxarea  sunt singurele motive pentru care trebuie să alegeţi Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB!